UNGDOMSTRÆNING

Hver søndag har vi ungdomstræning i klubben. Børn og unge elsker vand og vi har et godt sammenhold, som gør det endnu sjovere at komme og stå en tur. Var det noget for dig eller dit barn?

POLTERABENDS

Skal der udfordringer på bordet til jeres polterabend?? Et arrangement i AAVK er altid et sikkert hit og succesraten og humøret er altid højt!

 

FIRMAARRANGEMENT

Har du en flok dygtige medarbejder, som trænger til at blive luftet? Der er, udover sjov på vandet med erfarne instruktører, også mulighed for at spise medbragt mad eller grille i klubhuset.

 

SENESTE NYHEDER


Velkommen

Her på hjemmesiden kan du finde information om medlemsformer, kontingent, polterabend og meget mere.

Du kan også følge os på facebook, hvor du jævnligt vil kunne se opdateringer fra klubben. Som noget nyt, kan man forhåndsbooke polterabender og arrangementer via hjemmesiden her.

 

Slalom Cup Aalborg

AAVK afvikler igen i år Slalom Cup Aalborg. Det foregår den 16. og 17. August. Læs mere...

 

Booking

Hvis du, din familie, bedste ven (polterabend) eller virksomhed er interesseret i at få en stor oplevelse på vandski, så kan i ved brug af vores online bookingsystem sætte en dato og tid på hvornår i ønsker at møde op til en fantastisk oplevelse! Der sendes så en forespørgsel afsted til den bookingansvarlige, som står for at accepterer og bekræfte bookningen.

Større arrangementer og polterabends foregår primært på lørdage. Har du andre ønsker, så ring til bookingansvarlig Sila Thiel på 20 77 11 85.