BÅDVAGTER

Hver tirsdag og torsdag har vi faste bådvagter fra 17.00-19.00, hvor der er en bådfører til at sejle medlemmer der booker sig på listen!

LYST TIL VANDSKI?

Har du lyst til at stifte kendskab til vandsport i nogle skønne omgivelser, og hvor der altid er højt humør. Så skal du give os i Aavk en chance.  Se evt: http://aavk.dk/introkursus.aspx

 

B&U HOLDET

Hver onsdag fra kl 16-00-18.00 er der virkelig gang i klubben. Børn og unge fra 6-17 år hygger sig socialt og lære en masse vandski. Kontakt B&U ansvarlig Christian, hvis du har spørgsmål. Tlf. 22 81 81 47.

SENESTE NYHEDER


Velkommen

Her på hjemmesiden kan du finde information om medlemsformer, kontingent, om prøveture og meget mere. Du kan også følge os på facebook, hvor du jævnligt vil kunne se opdateringer fra klubben.

Så hvis du, din familie, bedste ven er interesseret i at finde ud af om vandski er noget for jer/dig, så kan i ved brug af vores online bookingsystem sætte en dato og tid på hvornår i ønsker at møde op til en fantastisk oplevelse! Der sendes så en forespørgsel afsted til den bookingansvarlige, som står for at accepterer og bekræfte bookningen. Større arrangementer stævner etc. foregår primært på lørdage og søndage. Har du andre ønsker til en prøvetur, så ring til bookingansvarlig Karsten Horn på tlf. 22 40 49 73.

Stemningsbilleder: