BÅDVAGTER

Hver mandag, tirsdag og torsdag har vi faste bådvagter fra 17.00-19.00, hvor der er en bådfører til at sejle medlemmer der booker sig på listen!  Er det mon noget for dig eller dit barn?

SLALOM CUP AALBORG

Igen i år afvikler vi Slalom Cup Aalborg. Det sker den 16. og 17. august. Læs mere om tilmeldinger og andre praktiske informationer på siden. 

 

 

ARRANGEMENTER

Har du en flok dygtige medarbejder, som trænger til at blive luftet? Eller skal din bedste ven giftes? Vi garantere højt humør og hyggelige omgivelser. Der er mulighed for at grille ved klubhuset.

 

SENESTE NYHEDER


Velkommen

Her på hjemmesiden kan du finde information om medlemsformer, kontingent, polterabend og meget mere. Du kan også følge os på facebook, hvor du jævnligt vil kunne se opdateringer fra klubben. Som noget nyt, kan man forhåndsbooke polterabender og arrangementer via hjemmesiden her.

Så hvis du, din familie, bedste ven (polterabend) eller virksomhed er interesseret i at få en stor oplevelse på vandski, så kan i ved brug af vores online bookingsystem sætte en dato og tid på hvornår i ønsker at møde op til en fantastisk oplevelse! Der sendes så en forespørgsel afsted til den bookingansvarlige, som står for at accepterer og bekræfte bookningen. Større arrangementer og polterabends foregår primært på lørdage. Har du andre ønsker, så ring til bookingansvarlig Karsten Horn på tlf. 22 40 49 73.