Udstyr

Klubben råder over udstyr som vi låner ud til gæster og nye medlemmer. De fleste medlemmer køber efter et stykke tid deres eget udstyr, idet eget udstyr vil være bedre tilpasset til løberens stil og derved vil præstationen på vandet også være blive bedre.

Men til at starte med, har klubben vandski og wakeboard som vi låner ud. Vi har et universalt wakeboard til unge/voksne og så har vi børnevandski, single junior vandski og voksen ski både to ski og enkel ski. Ligeledes har vi i klubben dragter i de fleste størrelser. Vi har både kortdragter og heldragter, det vil sige våddragter som gør at man lettere kan holde varmen, idet det vand der kommer ind vil blive varmet op af kroppen.

Vi har også en bom, som vi kan sætte på båden. Den gør det lettere at lære at starte og giver en god fornemmelse af hvad det vil sige at have vand under fødderne. Bommen bruger vi især til nye medlemmer før de blive sat på lang line efter båden.

Ydermere har vi forskellige tuber (en gummi ring), dem kan alle klubmedlemmer benytte og de bruges også til diverse arrangementer.

Aalborg Vandski Klub

Søndergårdsvej 23

9400 Nørresundby

E-mail: aavk@aavk.dk