Vi søger sponsorer til ny båd


Aalborg Vandski Klub er på udkig efter lokale sponsorer, idet vi står over for en udskiftning af klubbens største aktiv og hjerte, der får sport og klubliv til at hænge sammen, nemlig vores vandskibåd.


Vores nuværende båd er af mrk. Ski Nautique 200, årgang 2014, og den sejler på sin 8. sæson. Der har været en del reparationer i de to sidste sæsoner, og vi havde håbet at få den skiftet ud til start af denne sæson, men måtte erkende, at økonomien ikke var til det. Dette skyldes især en markant prisstigning, som klubben ikke har kunne følge med på, ift. de penge, vi normalt kan nå at spare sammen. Fra vi købte båden i 2014 til nu, er der sket en prisstigning på over 100%, en ny model vil koste os ca. 950.000 kr. Vi ser også på brugte både, det afhænger af hvad, der er på markedet, og hvad vi har på kontoen!


Derfor vil vi nu prøve at spørge om muligheden for en sponsoraftale, med lokale firmaer. Til gengæld kan vi tilbyde et super sjovt og udfordrende firmaarrangement, hvor kollegaerne kan prøve kræfter med sporten med professionel bådfører og instruktører - og en god portion hygge oven i. Det vil være muligt at spise og hygge på terrassen, vi kan tænde op i grillen og planlægge det, som i ønsker.


Vi foreslå forskellige pakker, men er åbne over for andre forslag, så det passer ind i netop jeres virksomhed. Vores forslag går på følgende:


Guldsponsor: 15.000 kr i sponsorat

Her vil det være muligt at aftale et firmaarrangement på op til 5 timer i 2022.

Mulighed for at få skilt op på endegavl og benævnelse på hjemmeside.


Sølvsponsor: 10.000 kr i sponsorat

Her vil det være muligt at aftale et firmaarrangment på op til 3 timer i 2022

Mulighed for at få skilt op på endegavl og benævnelse på hjemmeside.


Bronzesponsor: 5.000 kr i sponsorat

Mulighed for at få skilt op på endegavl og benævnelse på hjemmeside.

Alle vil få logo på særskilt skilt med overskriften ”Bådsponsor i AAVK 2022”, samt opslag på vores facebook og hjemmeside.


Vi har meget mere på hjertet, og er det af interesse eller har du spørgsmål, så kontakt formand Sila Thiel, tlf. 20 77 11 85 eller send en mail til formand@aavk.dk.


Sidst men ikke mindst: Del gerne i dit netværk, prik til vennen eller andre, som kunne have interesse i det. Vi satser på din hjælp