Velkommen i Aalborg Vandski Klub


Er du nyt medlem af Aalborg Vandski Klub, så får du her lidt informationer om, hvordan du kommer bedst i gang.FORVENTNINGER TIL DIG (OG DINE FORÆLDRE)

Aalborg Vandski Klub er en frivillig forening - ikke en forretning med løntunge peronaler. Vi er en demokratisk forening og det betyder, at alle medlemmer ejer klubben. Derfor stilles der også nogle forventninger til dig som medlem (og dine forældre). 

Der er masser af arbejdsopgaver i en vandskiklub. Derfor arrangeres der arbejdsdage i foråret, når klubben åbner op og igen i efteråret, når klubben lukker ned. Men i hele sæsonen er der også mange opgaver og jo flere, der løfter i flok, jo sjovere bliver det for alle!

Det er et samarbejde alle medlemmer imellem at drive en forening. Derfor vægter vi meget højt, at alle tager et ansvar. Der betyder, at vi forventer at du:

  • Deltager i planlagte arbejdsdage
  • Som bådfører tager del i bådvagterne
  • Hjælper, når der skal afholdes konkurrencer
  • Rydder op
  • Henter benzin ved behov (er alle dunke i containeren tomme, er det tid)
  • Hjælper med at holde klubhus rent
  • Hjælper med at gøre båden ren


Ovenstående er ikke en udtømmende vejledning og du er altid velkommen til at spørge en bådfører, eller andre medlemmer. Du er også altid velkommen til at kontakte en fra >>bestyrelsen<<.


VANDSKILØB


>>APP TIL AKTIVITETER OG KOMMUNIKATION<<

Klubben bruger app´en MinForening, hvor du ved at klikke på linket, selv kan oprette en bruger. Herved er det muligt at tilmelde sig træning og andre aktiviteter i klubben. Det er også muligt at se andre medlemmer og kommunikere med dem. 


>>UNGDOMSTRÆNING<<

Der er ungdomstræning hver onsdag i maj / juni og august / september. Ungdomstræningen finder sted i tidsrummet mellem kl. 17 og kl. 19. 

Tilmelding til maj / juni træning udsendes midt april og tilmelding til august / september træning udsendes midt juli. Det er først til mølle og der optages kun 8 unge på de planlagte ungdomstræninger om onsdagen


TRÆNING UDENFOR TRÆNINGSTIDER

Det er altid muligt at lave en aftale udenfor træningstiderne. Benyt facebookgruppen og aftal her, så andre kan se, at I tager i klubben. Så har andre mulighed for at se det og evt. selv komme og få en vandskitur.


Kommunikation


>>HJEMMESIDE<<

Klubbens hjemmeside er www.aavk.dk og her findes alverdens information om klubben. Det er den side, som du befinder dig på nu.
På siden finder du i topmenuen "MEDLEMSLOGIN", som er en lukket del beskyttet med


Brugernavn og adgangskode

(Står anført på din e-mailkvittering ved indmeldelse eller fornyelse af kontingent)


Her kan du se information, som kun er tilgængeligt for medlemmer. Du kan bl.a. se medlemsliste, bådførerliste og diverse referater.


>>FACEBOOKGRUPPE FOR ALLE<<

Klubben har en lukket facebookgruppe for medlemmer, hvor der er mulighed for at koordinere besøg i klubben med andre medlemmer/bådførere. Det gælder især udenfor de eksisterende træningstider. Endvidere bruges gruppen til at klubben udsender information om arrangementer mv. Du skal selv anmode om at komme med i gruppen.