Hvis du ønsker at blive medlem i Aalborg Vandski Klub, anbefaler vi at du kommer en tur fordi, når der er medlemmer i klubben. På siden Det Sker i AAVK kan du se vores skemalagte træningstider, og hvis vejret er godt, behøves du ikke at ringe i forvejen, så er der med garanti medlemmer i klubben.


Vi anbefaler at du starter med et prøvemedlemsskab, så får du nemlig 30 minutters vandski med i købet, og du får mulighed for at mærke om det er noget for dig. Hvis ja, så kan du altid betale differencen og opgradere til et seniormedlemskab, så bliver fuldgyldigt medlem med ret til at købe ubegrænset vandski. Se her for priser på Kontingent og Minutkort.


Som udgangspunkt skal du ikke bruge andet en badebukser og et håndklæde. Vi har dragter og ski som passer til de fleste vandskiløbere lige fra nybegyndere til danmarksmestre. I takt med at interessen for vandski vokser, vælger de fleste også løbene at investere i dragt og vest og senere ski, line og håndtag.


Faktisk har vi svært ved at finde undskyldninger for ikke at melde sig ind.

  • Er du måske bange for vand? Så kom ud og flyt dine grænser.
  • Er du for gammel? Vores ældste aktive løbere er +65 år, og de bliver stadig bedre.
  • Er det for dyrt? Se herunder.


Vandski har ry for at være en sport for overklassen. Se herunder hvem Buster Larsen associerer vandskiløbere med i Olsen-banden ser rødt.

Ikke desto mindre formår vi at holde omkostningerne nede, så de fleste kan være med. Vi garanterer, at der ikke er nogen, der tjener på klubben. Alle betaler samme pris.

De mest aktive medlemmer vi har, løber ca. 500 minutter om året. De fleste medlemmer løber omkring 2-300 minutter om året.


Hvis du ikke er skræmt helt væk, så kom forbi til en træning eller kontakt vores medlemsansvarlige:

Thomas Jørgensen på telefon 41 60 26 36