Det sker i Aalborg Vandski Klub


27. marts 2024

Båden er søsat, så kom frisk, hvis i ikke er bange for det kolde gys.Sponsoraftale med OK

Vi har d. 1. maj 2023 indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Aalborg Vandski Klub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.


Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.OK.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.


Har du allerede et OK Kort? Så log ind på "Min OK" på www.OK.dk for at ændre "Min Sponsorklub" eller ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aalborg Vandski Klub. Og så sørger de for at ændre det.Event kalender

Heruder kan du se vores arrangementskalender. Den giver et overblik over større arrangemeneter og bookinger, som er registreret i vores bookingsystem.


Trænigstider

Vandskisæsonen starter ca. midt april måned og slutter i november måned. Som altid i vandski, så afhænger det af vejret. Når der ikke længere er udvist til hård frost, så søsætter vi båden, og ligelides tager vi båden op, når der er risiko for hård frost.


Herunder kan du se de skemalagte træningstider, hvor der, hvis vejret tillader det, altid er aktivitet i klubben. Du er altid velkommen til at kigge fordi, men hvis du på forhånd ved at du gerne vil prøve en tur, anbefaler vi at du kontakter os på forhånd.


Aktiviteten i klubben er ikke begrænset til de skemalagte træningstider. De er næsten altid folk i klubben, hvis vejret er godt og specielt i weekenden.


Dag

Tid

Hold

Mandag

16-18

Motionisterne

Tirsdag

17-19

Åben træning

Onsdag

16-20

Børn- og ungetræning

Torsdag

17-19

Åben træning

Fredag

Ikke skemalagt træning

Lørdag

10-16

Arrangementer

Søndag

10-12

Åben træning